Yogamassage

2018 utbildade jag mig till Yogamassör på Axelssons gymnastiska institut i Stockholm för lärare Vandana Jain och Johan Vestman.  Startade eget företag i augusti 2018, Uppsala Yogamassage och vill du veta mer om företaget kan du kika in på min hemsida här.

För tidsbokning och priser: http://www.timecenter.se/uppsalayogamassage

Här i min yogamassagestudio som ligger i centrala Uppsala kan du få behandling i Yogamassage och Indisk huvud och ansiktsmassage av mig, Rebecca Liljefors.
Yogamassage är en massagemetod som kombinerar det bästa av två världar från indisk tradition – djup oljemassage och yoga med stretching och andning. Yogamassage passar dig som har behov av att mjuka upp din kropp och bli mer rörlig, flexibel och vill ha en skön stund. Yogamassage behandlar alltid hela kroppen. Jag masserar med sesamolja och använder både händer och fötter och anpassar trycket efter ditt behov. Massagen avslutas med avslappnande ansiktes och huvudmassage. Läs mer
Indisk huvud och ansiktsmassage med sesamolja. Löser upp spänningar i nacke, skuldror och i ansiktsmuskulaturen och ger dig skön avslappning som motverkar stress och värk.

Yogamassage – med rötter i indisk tradition
En dynamisk och djupgående helkroppsmassage med rötter i yoga och ayurveda, uråldrig indisk vetenskap där helhetsperspektivet är centralt. Massage och yoga-baserad stretching stimulerar kroppen att återgå till sin naturliga hälsa och vitalitet.

Jag ser fram emot att kunna hjälpa dig med din kropp och hälsa. Tveka inte att höra av dig om du är intresserad av att veta mer om Yogamassage. Ha det fint! / Rebecca