Hallå, jag ska bli Yogamassör!

Yogamassage – från Indisk tradition
En dynamisk och djupgående helkroppsmassage med rötter i yoga och ayurveda, uråldrig indisk vetenskap där helhetsperspektivet är centralt. Massage och yoga-baserad stretching stimulerar kroppen att återgå till sin naturliga hälsa och vitalitet.

I december förra året efter en dags introduktionskurs i Yogamassage bestämde jag mig för att gå hela utbildningen till Yogamassör. I skrivandes stund har jag tagit 2 av 5 steg i utbildningen och det är fantastiskt roligt. Ja, jag ska bli Yogamassör och sista september är jag DÄR!

Jag förundras över hur förändring kan ske så snabbt och ibland får jag nypa mig för att fatta vad jag egentligen håller på med och att det är på riktigt. Här hemma ger jag elevbehandlingar och tränar på alla stretchar och grepp som jag lär mig. Vill du veta mer om Yogamassage och hur det går till så kolla in dessa länkar.

En rundresa i kroppen
Golva dina klienter med Yogamassage

Undrar du hur det känns att få yogamassage? Prova!

Undrar du över något annat?
Välkommen att höra av dig så berättar jag mer!